Хамали София ЕООД – Преместване и Хамалски услуги

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Професионални услуги от Хамали София

Кърти чисти извозва в София Къртачни услуги в дома и офиса

Кърти, чисти, извозва. Сигурно доста пъти сте виждали този надпис по електрическите стълбове в големите градове. В какво точно се състои тази дейност? Нека разгледаме всяка една от трите дейности поотделно.

КЪРТЕНЕ – то се налага, когато в дома или офиса имате нужда от пробиване на бетон за разширяване на стаята, например или за цялостен ремонт на помещението. Друг тип къртачна услуга включва къртене на замазка, къртене на баня, къртене на отвор за врата, къртене на подпрозорец и други. Зависи от какво точно се нуждаете. В най-общи линии услугата „къртене” е основната дейност, с която се започва при сериозния ремонт.

ЧИСТЕНЕ – след като вече всичко е изкъртено и е приключено с тази дейност, са се натрупали множество строителни отпадъци. Те трябва да бъдат почистени старателно, за да може помещението да се ползва по предназначение, иначе би било затрупано с боклуци, които да заобикаляте. Качественото изчистване е изключително важно за цялостния процес, то включва и премахване на прахта по стълбите и в самото помещение.

ИЗВОЗВАНЕ – след като вече помещението е почистено от всичките боклуци, които са се натрупали при къртенето, тези отпадъци трябва да бъдат извозени на подходящо за това сметище. Това е задължителен елемент, тъй като изобщо не е подходящо боклуците просто да бъдат оставени пред блока, само и само да се отървете от тях. Те биха могли да съдържат опасни вещества, които да са вредни за хората, животните и околната среда като цяло. Затова е добре боклукът да бъде извозен до сметище или пък да бъде даден за рециклиране, в случай, че това е възможно.

Накратко, това са трите основни дейности от популярното „Кърти, чисти, извозва”, което всички сме виждали. В случай, че ви предстои сериозен ремонт, за който е необходимо къртене, чистене и извозване, потърсете фирма Хамали София. Ние извършваме услугата, включваща трите дейности, бързо, лесно и качествено. Можете да разчитате на нас за „Кърти, чисти, извозва” в рамките на град София и област, за къртачни услуги в дома и офиса.

Ние ще изкъртим това, което е необходимо, ще почистим боклука и ще го извозим на подходящото сметище. За вас остава да разполагате както намерите за добре с имота, след като вече тежката работа е свършена.

Цени за кърти чисти извозва в София и област

 • Кърти чисти извозва – БАНЯ – 350 лева
 • Кърти чисти извозва – КОМИН – 300 лева
 • Кърти чисти извозва – ПОДПРОЗОРЕЦ – 250 лева
 • Кърти чисти извозва – ОТВОР ЗА ВРАТА – 300 лева
 • Кърти чисти извозва – ФАЯНС, ТЕРАКОТ, МОЗАЙКА – 18 лв./кв.
 • Кърти чисти извозва – ЗАМАЗКА – 18 лв./кв.
 • Кърти чисти извозва – КАНАЛИ – 10 лв./м.
 • Демонтаж остъкление на тераса – 20 лв./кв.
 • Демонтаж на метална каса – 20 лв./бр.
 • Демонтаж на дървена каса – 10 лв./бр.
 • Демонтаж на дюшеме – 10 лв./кв.
 • Демонтаж на паркет – 5 лв./кв.
 • Демонтаж на ламинат – 5 лв./кв.

Къртене на БАНЯ включва: демонтаж на вана, мивка, тоалетна чиния, къртене на подова настилка до 5 см., канали, плочки по стените.

В цената на услугата „Кърти, чисти, извозва” е включено: чували за събиране на отпадъците, товарен транспорт и такса смет.

Посочените цени са без ДДС.

Не намирате вашата услуга? Моля, свържете се с нас за повече информация.

Когато се налага цялостно къртене на дома или офиса, ние предлагаме оглед и оферта на място. Така ще получите конкретна цена на услугата „Кърти, чисти, извозва”.

Защо е добре къртенето да бъде извършено от професионална фирма?

Когато ви предстои къртене, може да ви хрумне идеята да го направите сами или с помощта на приятели, без да се доверите на професионална фирма. Защо това не е добра идея?

Първо самото къртене не е никак лесна работа и не е сигурно, че ще можете да го направите както трябва. Ако сбъркате, това може да повлияе зле на ремонта като цяло и да се налага допълнителна работа. Второ – нуждаете се от качествени и подходящи инструменти. Възможно е тези, с които вие разполагате да вдигат твърде много шум, а и да не може работата да се свърши добре с тях.

Трето, нужни са ви предпазни средства (очила, маска, защитно облекло), тъй като при къртенето се отделя голямо количество прах, който би могъл да е опасен за здравето ви. Ако нямате такива, рискувате вредни вещества да попаднат в организма ви.

Заради всичко това е по-добре да не се захващате сами, а да се доверите на квалифицирани специалисти, които ще свършат работата бързо и качествено.

Защо е важно извозването?

Извозването е процесът, който последва къртенето. Не бива да мислите, че след като къртенето е приключило, вече всичко е готово. Извозването на боклука е изключително съществен момент. Вече споменахме, че той не може просто да се захвърли някъде, само и само, за да се освободите от него. Ако се доверите на нас, ние ще го извозим на оторизирано за това сметище. По този начин ще покажете, че сте отговорни към околната среда.

Отделно, ако решите просто да го оставите в близост до дома, с идеята, че ще бъде извозен от боклуджиите, почистващи района, рискувате солена глоба от общината. В последно време страната се бори с безразборното хвърляне на боклуци, така че по-добре бъдете част от тази борба, вместо да сте нарушители.

Защо „Кърти, чисти, извозва” вместо всички услуги поотделно?

Разбира се, бихте могли да потърсите помощ само за част от трите действия, а другите да свършите сами. Защо обаче не ви препоръчваме да действате така? Най-малкото става работа на парче, едното е свършено от един, другото от друг. Напълно възможно е да се стигне до липса на координация, която от своя страна да доведе до хаос. Когато всичко е в ръцете на един екип, можете да разчитате, че ще има стиковка по отделните действия и работата ще бъде свършена както трябва.

Бихте могли да викнете фирма за къртене, да се доверите на друга за извозване, а чистенето да свършите – сами. В този случай обаче е много вероятно хем да ви излезе по-скъпо, хем в крайна сметка да е по-некачествено.

Ние приемаме „Кърти, чисти, извозва” като скачени съдове. Това са дейности, които са свързани помежду си и от качеството на едната услуга зависи това и на другата, и на третата.

Нека сега видим какво все пак трябва да свършите вие, когато се доверявате на услугата „Кърти, чисти, извозва”.

Предварително трябва да сте наясно какво точно ще се прави, за да предадете правилно и коректно информацията на професионалистите, които ще се заемат с дейността. Иначе рискувате те да направят нещо, което не искате, но ако вече работата е свършена, връщането назад е трудно. Затова нека направят предварителен оглед, при който да уточните подробностите относно къртенето. Когато то приключи, следва чистенето. След като вече е почистено, за вас остава да решите какво ще правите, кое къде ще слагате и как ще подредите жилището. Относно извозването – задължения нямате, ние ще откараме боклука, където трябва.

Нека сега се спрем малко повече на отпадъците, които съпътстват къртенето и които е необходимо да бъдет извозени до сметище.

Трябва да знаете, че строителните отпадъци са едни от най-големите замърсители на околната среда в световен мащаб. Ето защо, всяка държава взема мерки (кой колкото може и му позволява стандарта и възможностите), за да ограничи доколкото е възможно замърсяването, което възниква от въпросните отпадъци.

Защо е подходящо рециклирането?

Рециклирането води до повторна употреба на материала, а това е добре както от екологична, така и от икономическа гледна точка. Този тип материали имат висока себестойност, затова е изключително удачно да не са за еднократно ползване. Ето защо все повече страни, главно в Европейския съюз, прибягват до рециклиране като част от справянето с проблема със замърсяването на околната среда.

Преди да се прибегне до рециклиране, трябва да се направи сортиране на отпадъците по видове и много опасните да се премахнат.

И накрая, нека се върнем на къртенето, чистенето и извозването и да направим обобщение.

„Кърти, чисти, извозва” е комплексна услуга, която ще ви лиши от грижи и ще направи ремонтът на дома или офиса много по-лесен. Ето защо, ако ви предстои ремонт не го отлагайте с мотива, че ще е много тежко и трудно. В днешно време за всичко има професионалисти, които ще свършат работата, а за вас ще остане просто да се насладите на свършеното.

Ремонтът е хубаво нещо, защото води до промяна. Не се страхувайте от промените, именно те са тези, които носят прогреса. Ако не е имало промени още щяхме да се возим на каруци и да живеем в колиби, нали?

Не се страхувайте от промяната. Най-малкото, ако не ви хареса, бихте могли да промените самата промяна. Нищо в този живот (особено във времето, в което живеем) не е константна величина.

Услугата „Кърти, чисти, извозва”, в този ред на мисли, е подходяща както за дома, така и за офиса. Ако разполагате с офис, който обаче не е достатъчно удобен и функционален и създава дискомфорт както на вас, така и на служителите, промяната е повече от задължителна. Или го сменете с друг, или извършете основен ремонт с помощта на „Кърти, чисти, извозва”.

Разбира се, ако изберете първия вариант, също може да се доверите на професионалисти – за преместването на мебелите и другите предмети от едното място до другото.

Както вече споменахме, в днешно време има всякакъв вид услуги, които съществуват с цел улеснение на хората. Далеч назад останаха времената, когато са си строили сами къщите, прокарвали са водопроводи, сами са се отървавали от боклука и т.н.

Живеем в години, в които има професионална помощ за всичко. Разбира се, това не изключва възможността и сами да правите нещата, които ви харесват. Но за по-сериозните и отговорни дейности, препоръчваме да се доверите на фирма, защото работата ще бъде свършена по-качествено и по-бързо. Пък както знаем времето е много ценен ресурс, така че не е нужно да го губите излишно в дейности, които биха могли да бъдат свършени от друг.

В случай, че имате нужда от „Кърти, чисти, извозва” в рамките на София, не се колебайте да се доверите на Хамали София. Ние предлагаме къртачни услуги за дома и офиса, за които гарантираме, че ще останете доволни.

Работим бързо и качествено и сме достатъчно коректни с нашите клиенти.

Не отлагайте ремонта, обадете се сега!

 

Уговорете среща

Обадете ни се, за да поискате оглед на място и оферта. Наш представител ще направи заявка в удобно за вас време.

Scroll to Top