Хамали София ЕООД – Преместване и Хамалски услуги

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Подготовка преди преместване

Съвети

Да се ​​преместваш от едно  място на друго означава промяна и това понякога е трудно. Това разстройва ежедневието както за вас, така и за вашето семейство. Той представлява една от основните причини за стрес в живота на хората.

С помощта на хамали професионалисти можете да постигнете успех в преместването на вашето жилище.

Ето няколко предложения, които ще са ви от полза.

Обадете се днес
Съвети

Планирайте предварително

Независимо дали на близко или далечно разстояние се премествате, планирайте нещата предварително, особено ако сте предвидили то да се осъществи между юни и август. Можете да заявите един или повече почивни дни, в зависимост от това колко дълго се нуждаете от подготовката за преместване.

Опаковане преди преместване

Заредете се с достатъчно опаковъчен материал и опаковайте в кашони дни преди преместване. Освободете вещите си от шкафове, секции и гардероби , при евентуално разглобяване. Не забравяйте да размразите хладилника или фризера предварително. Предлагаме ви да групирате и надпишете всички вещи. Това ускорява нещата и помага да се избегне ненужно объркване при разопаковане.

Информирайте вашите съседи

Това е нещо, което хората често забравят, но ние ви предлагаме да информирате съседите си за датата на вашето преместване и по този начин да ограничите евентуалните неудобства. Ако имате портиер, той може да бъде доста полезен и да съдейства по време на освобождаване на жилището.

Scroll to Top