Хамали София ЕООД – Преместване и Хамалски услуги

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Професионални услуги от Хамали София

Косене на трева и рязане на храсти, дръвчета. Чистене на терени, дворове, парцели в София и област.

Косене на трева

Фирма Хамали София предлага на своите клиенти поддръжка на градината и двора, косене на трева с тример, рязане на храсти в частни имоти, парцели, вили в София и област. За да се поддържа правилно вашата градина косенето се извършва на определени интервали и срокове. Предлагаме абонаментно обслужване или еднократно косене и почистване на затревени площи. Грижата за вашият двор изисква изключително внимание към детайлите. Нашият екип ще направи вашия двор един атрактивен пейзаж. Ние използваме професионална техника и машини, което ни позволява да работим ефективно, бързо и в кратки срокове. Знаем, че работата в двора отнема време, но благодарение на дългогодишния опит който имаме, ще се справим лесно с поддръжката на вашата трева. Ако искате да наемете професионална фирма, която да извърши услуга косене на трева или рязане на храсти, дървета във вашия имот, радваме се, че сте намерили нашия уебсайт! В град София има много различни фирми за поддръжка на градината и ние просто искаме да ви покажем защо сме едни от най-добрите. Ние сме специализирани в разнообразни услуги, свързани с грижа за тревата, поддръжка на вашата градина и двор. Нашият екип от опитни професионалисти ще направят вашия имот да изглежда като един от най-хубавите в района.

Защо имате нужда от професионална фирма за поддръжка на вашия имот?

Независимо дали искате да окосите предната или задната част на двора, една градинска площ или целия имот, нашият екип може да се срещне с вас, да направи оглед, да обсъди вашите нужди и бюджет и да излезе с оферта и план за превръщане на вашия имот в красив оазис за вашето семейство и гостите ви. Красиво изглеждащата морава не е случайност или късмет. Обикновено това е резултат от професионална грижа за тревните площи, както за жилищни, така и за търговски имоти в София и област. Използвайки нашето професионално оборудване и богатия ни опит в грижите за тревни площи с всякакви размери, ще можем да предоставим добре поддържани и обгрижени за външния вид парцели.

Нашата грижа за тревата и двора включва:

Двуседмично или месечно косене на тревата с тример; рязане на храсти; рязане на дръвчета; разчистване и подреждане на дворове; събаряне на постройки и бараки; почистване на строителни и битови отпадъци; доставка на контейнери. Ако искате двора ви да изглежда страхотно, имате нужда от надеждна, професионална фирма, която да го поддържа. Ние изграждаме трайни взаимоотношения с всеки който обслужваме.

Когато си партнирате с нас, вие избирате компания която:

1.Изцяло е лицензирана. 2.Квалифициран екип и експертни умения. 3.Висококачествено оборудване и техника. 4.Отдаваме голямо значение на поставените задачи. 5.Предлагаме абонаментно обслужване или еднократно косене. 6.Справедливо ценообразуване и навременни резултати.

Цени за косене на трева, рязане на храсти и дървета, чистене на дворове в София и област

 

Цени за косене на трева с тример

  • Цените се определят според височината на тревата, съществуващата в нея растителност, обем на поръчката и местоположението.
  • Цени 0,20 лв./кв.м. за минимум 1 декар. Цените се коментират. Предлагаме отстъпки при по големи количества.

Цени за рязане на храсти и дръвчета

  • Цената се определя според обема на работа. Крайна цена след направен оглед.

Цени за почистване на дворове и извозване на отпадъци

  • Цената се определя според обема на работа, количеството и вида на отпадъците. Оферта по телефона или след оглед.

Почистване на дворове, парцели в София и област

За почистването на вашия двор, може да поръчате контейнер, който ще престои няколко дена докато натоварите всичките си отпадъци. Ако виждате трудност и нямате физическата възможност да се справите сами, нашият екип е готов да помогне с почистване на вашите отпадъци. Ние предлагаме професионално почистване на дворове от битови, строителни отпадъци, като осигуряваме собствени чували и качествени работници за събиране и натоварване на боклуците. След това транспортираме боклука до близките сметища. Разполагаме с камиони, които са с различен обем и тонаж, съобразени според вида и количеството на вашите отпадъци. Можете също така да се възползвате от разчистване и подреждане на двор. За да поръчате услугата чистене на двор и вземете най-добрата оферта, незабавно се свържете с нас. Доверете се на професионалистите. Вашият двор има нужда от тях. Ще направим двора ви мечта, който винаги сте искали да имате.

Услугата косене на трева

Като собственик на имот се стремите да имате най-добре изглеждащата морава, да ви е чисто и приятно на двора. Ключът към постигането на този пейзаж е чрез правилното косене на вашата трева. Косене на трева е най-често срещаната практика за грижа за тревата, но не винаги се извършва толкова често, колкото би трябвало. Много собственици на къщи, чакат докато моравата им е обрасла, за да се окоси окончателно. Поддържането на здрава и щастлива морава, трябва да се извършва редовно. Но нека си признаем, че косенето на трева веднъж седмично (понякога повече или по-рядко в зависимост от климата) се превръща в ужасна работа. Оставете косенето и поддържането на вашия двор на професионалистите от фирма Хамали София. С наша помощ вие ще получите завършена картина на вашата прекрасна изглеждаща морава. Когато поръчвате тази услуга, просто ни уведомете колко голям е вашият имот и всяка добавка за услуги, които искате да включите. След като тази услуга е насрочена, нашите професионалисти ще се погрижат за останалото!

Периодично обслужване

Ние предлагаме възможност за периодична услуга косене на трева, която ви дава избор на всеки 10, 15 или 30 дни. С тази периодична услуга ви се предлага отстъпка въз основа на честотата, която сте избрали. Важно е да не чакате, докато тревата започне да изглежда обрасла, за да извадите косачката, а посещаването на периодична услуга може да ви помогне да промените този навик.

Предимства на услугата косене на трева

Има много предимства да косите тревата си, това не само ще я направи изрядна и красива, но ще я направи много здрава. Мулчирането е огромна част от поддържането на здрава морава и това се случва по време на косене на тревата. Това е, когато изрезките от окосената трева се връщат обратно в почвата. Това помага да се върнат така необходимите хранителни вещества обратно в почвата след косене. Не всички косачки за трева имат функция за мулчиране, така че оставете на професионалистите да се уверят, че се прави правилно. Друга полза от косене на тревата е равномерен растеж и по-силна трева. Неравната морава може да бъде кошмар с който да се справите, както и да погледнете. Но редовното косене може да помогне на вашата морава да расте равномерно и да предотврати този неравен растеж. Постоянно намалявайки вашата трева до кратко, унифицирано ниво, вие позволявате равномерно разпределяне на ресурсите в цялата морава. Равномерното поглъщане на вода и слънчева светлина ще помогне за насърчаване на равномерен растеж. Независимо дали имате гъста, жилава или висока трева, нашите машини ще направят това за което сте мечтали. Винаги ще отговорим на вашите нужди в най-удобно за вас време. Доверете се на нас, ако имате нужда от косене на трева или рязане на храсти, дървета. Вашата градина го заслужава!

Обадете ни се и вземете вашата безплатна оферта. Ние ще предоставим цялостно решение за вашия двор и грижа за тревата.

Често задавани въпроси

Цените за косене на трева могат да варират в зависимост от размера, дължината и цялостното състояние на вашата тревна площ в момента, така че обикновено е най-добре първо да огледаме тревата, за да можем да ви дадем точна оценка на разходите.

Ние косим тревни площи в София и близките градове в радиус до 200 км. Ще се радваме да косим вашата морава, като дори предлагаме услуги за косене на трева в същия ден, ако нашият график го позволява.

Вашите отзиви

Силно бих препоръчал косенето на тази фирма - особено сме доволни от Сами. Достъпни цени и фантастично обслужване.
сем.Павлови кв.Драгалевци
5/5
Бързо, фантастично качество и приятен екип. Бях изключително впечатлен от услугата, тревните площи бяха окосени същия следобед, брилянтна работа, точност и адекватност.
Михаил Тасков град Банкя
5/5

Уговорете среща

Обадете ни се, за да поискате оглед на място и оферта. Наш представител ще направи заявка в удобно за вас време.

Scroll to Top