Хамали София ЕООД – Преместване и Хамалски услуги

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Резервирай си спокойствие с Хамали София ЕООД

Какво предлагаме

Обадете се днес
Опаковане и транспортни услуги

Нашият специализиран отдел за преместване на офиси и жилища Ви осигурява екип от квалифицирани и надеждни професионалисти.

Де/монтаж, опаковане и специализиран транспорт

Ние не само можем да преместим и транспортираме професионално вашето пиано, също така предоставяме всички видове услуги, като де/монтаж, акордиране, опаковане, съхранение.

Професионално пренасяне с превоз падащ борд

Преместване и доставка на този вид стока са сред най-трудните и деликатни в нашия бранш. Иска се познания и техника при преместване, за това можете да сте спокойни защото екипа ни е строго подбран.

Опаковане, пренасяне и транспортни услуги

Ние предлагаме изключителни услуги за преместване на мебели и багаж, независимо дали се местите в рамките на град София или в страната.

Пренасяне на тежки предмети от доказани специалисти

Нашите специалисти ще се радват да отделят време за вас и ще ви посъветват по всички въпроси за безопасното преместване на вашият сейф.

Екологично извозване на строителни и битови отпадъци

Ние сме специализирани в извършване на перфектното почистване и изхвърляне на строителни, битови отпадъци до най-малките детайли и подробности.

Независимо от каква товаро разтоварна дейност имате нужда, ние разполагаме със знанията и опита, за да отговорим на вашите нужди.

Товарен превоз с падащ борд

Нашият екип предоставя транспортни услуги на различни стоки за бита до всяка точка в София и страната.

Ако сте решили да се местите в ново жилище и всичко това се поема от вас самите, ще помогнем със съвети как да избегнем срещаните напоследък грешки при преместване.

Уговорете среща

Обадете ни се, за да поискате оглед на място и оферта. Наш представител ще направи заявка в удобно за вас време.

Scroll to Top