Хамали София ЕООД – Преместване и Хамалски услуги

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Товаро разтоварна дейност

Товаро разтоварни услуги в София и област

Товаро разтоварни услуги в София и област

Нашите товаро разтоварни услуги започват развитието си през 1998 година. От това време насам ние постепенно изграждаме опит и обучение на работен екип в сферата на хамалските услуги. Ние имаме персонал на пълен работен ден, включително и екип след работно време. На всеки клиент се предоставят различни оферти според специфичната им дейност и желаните от тях услуги.

Товаро разтоварни услуги с или без товарен транспорт

Независимо от каква товаро разтоварна дейност имате нужда, ние разполагаме със знанията и опита, за да отговорим на вашите нужди.

Хамали София ЕООД предоставя ефектнивни товаро разтоварни услуги на всякакви домашни стоки, преместване, качване, товарене на вашия офис, медицинско заведение, лаборатория, търговско оборудване, музеи, банка или училище, посолства и организации. Ние предлагаме експресни товаро-разтоварни услуги с фиксирано и удобно за вас време. Запознайте се с нашите Цени

При преместването на вашия офис или избрана от вас товаро разтоварна дейност се придържаме към строги срокове и предлагаме отлична подготовка, която заедно с отличния ни екип гарантира спестено време и ергономия.

Разнообразие от дейности

Ние сме на ваше разположение и можем уверено да ви предложим всички услуги, изброени по-долу.

Предлагаме специализирани услуги с помощта на нашия подбран екип: майстор електротехник, водопроводчик, климатични инсталации, ремонт на баня, къртачни услуги, рязане на храсти, косене на трева, чистене на дворове, мазета и тавани, акордиране на пиана и рояли.

Нашата работа е да мислим за вас. Ще използваме опита, за да ви помогнем с вашите ремонтни дейности или товаро разтоварни услуги. Ще го направим по традиционния начин – по начина, по който трябва да се направи.

Уговорете среща

Обадете ни се, за да поискате оглед на място и оферта. Наш представител ще направи заявка в удобно за вас време.

Scroll to Top