Хамали София ЕООД – Преместване и Хамалски услуги

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Полезна информация

Избягване на често срещани грешки при преместване

Избягване на често срещани грешки при преместване

Независимо дали се премествате в София или страната, ние сме тук, за да направим това по най-лесният и удобен за вас начин. Но когато всичко това се поема от вас самите, ще помогнем със съвети как да избегнем срещаните напоследък грешки при преместване.

Не оставяйте всичко до последната минута

Неприемливо е да резервирате вашата компания за преместване в последния ден и да отложите опаковането за през нощта или по време на преместване. Но не само това ще направи целия процес много стресиращ, но вероятно ще го направи много скъп. Принуждавайки се в строга времева рамка, няма да имате възможност да преговаряте, да пазарувате или да получавате най-добрите оферти.

Не използвайте непозната хамалска компания

Предоставянето на цялото съдържание на вашия дом в ръцете на непознати е опасно, затова проучете внимателно. Когато изберете фирма за преместване поискайте гаранция, че те са професионални, надеждни и лицензирани. Най-голямата грешка е да не се отделя време за проучване на тяхната фирма, преди да направите резервация. И макар, че ниската оценка може да е достатъчно атрактивна, за да ви отклони от известните компании за преместване, помислете дали не жертвате качеството заради цената.

Когато търсите преместваща компания е най-добре да започнете с препоръка от приятели, семейство или колеги. Погледнете реномирани компании в търговския регистър.

Сключване на договор ще ви увери, че всичко е ясно и договорено.

Не получавате застраховка

Случва се, независимо колко страхотен екип имате. И ако злополуката се случи, когато не сте правилно застраховани или защитени срещу щети, това може да бъде катастрофа.

Ние знаем, че застраховката на дадена вещ или застраховката на съдържанието е друг разход по време на процеса на преместване, който може лесно да бъде отхвърлен, но преценете последствията, преди да го направите. Това е още по-важно, ако се премествате в чужбина или превозвате крехки, важни или много скъпи вещи.

Когато вземете всичко, което притежавате

Колкото повече имате, толкова по-голямо е преместването. И колкото по-голямо е преместването, толкова повече време и пари трябва да се инвестират. И така, една от най-голямата грешка, която често се преодолява, е взимането на абсолютно остаряли, непотребни вещи в новото жилище. Ако подарите или дарявате вече ненужни вещи, вие намалявате разходите за преместване.

Направи си сам

Може да бъде наистина примамливо да опитате всяка част от преместването сами. От наемане на микробус, закупуване на опаковъчни материали, до опаковане и преместване на вашите неща – мнозина се опитват сами да покрият всеки аспект. И макар това да изглежда като добро финансово решение, реалността е, че стъпките на „Направи си сам“ не винаги са най-ефективни. Когато вземете предвид разходите за наем на товарен превоз, гориво и разходи на опаковъчни материали, както и потенциално отнемане на почивка мнозина откриват, че наемането на професионална услуга всъщност работи по-добре.

За цялата помощ, която ви е необходима при преместване на дома, свържете се с нас днес. Вземете безплатна, без задължения оферта и разберете за нашите достъпни цени на услугите за преместване. Ние правим преместването в новия дом лесно за вас.

Уговорете среща

Обадете ни се, за да поискате оглед на място и оферта. Наш представител ще направи заявка в удобно за вас време.

Scroll to Top