Хамали София ЕООД – Преместване и Хамалски услуги

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Пренасяне на тежки предмети от доказани специалисти

Преместване на огнеупорен сейф и метални каси

Професионално преместване на каси и сейфове

Позволете на специалистите от Хамали София да решат транспортирането или преместването на вашия сейф. Професионалният демонтаж и повторно сглобяване в комбинация с услугите за пренасяне са ключови фактори, свързани със сигурността, които трябва да се извършват само от доказани специалисти.

Безопасен транспорт

Разполагаме със собствени камиони и специализирани екипи, които могат да транспортират тежкотоварните сейфове и стоманобетонните шкафове до вашата дестинация по бърз и сигурен начин. Услугите по транспортиране, извозване или преместване на сейфове и свързаните с тях услуги по демонтаж / сглобяване, заедно с разхлабване / затягане на монтажните елементи, също трябва да се извършват внимателно и професионално. Тази работа, свързана със сигурността, осигурява важна защита срещу взлом от крадци.

Повече от 20 години Хамали София впечатляващо демонстрират своята компетентност за преместване на каси и доставка на противопожарни шкафове. По този начин си създадохме име в областта на товаро разтоварните и транспортни услуги. Високите изисквания на нашите клиенти винаги стоят на първо място. И това ще остане така и занапред. Разгледайте нашите Цени за преместване на каси.

Висококвалифицирания ни екип от дългогодишни служители гарантира, че услугите на фирма Хамали София отговарят и надвишават това, което нашите клиенти очакват всеки ден.

Нашата цел е да продължим с още по-силен фокус – да изградим най-добрия екип за преместване на каси, сейфове, апаратури и офис техника. Всеки ден работим с всеотдайност и мотивация, за да сме сигурни, че нашите услуги вдъхновяват нашите клиенти.

Най-доброто нещо, което трябва да направите е да се уверите сами във фирма Хамали София. Нашите специалисти ще се радват да отделят време за вас и ще ви посъветват по всички въпроси за безопасното преместване на вашият сейф.

Уговорете среща

Обадете ни се, за да поискате оглед на място и оферта. Наш представител ще направи заявка в удобно за вас време.

Scroll to Top