Хамали София ЕООД – Преместване и Хамалски услуги

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Складиране на стоки

Съхранение на вашите вещи и мебели в наш склад

Съхранение на вашите вещи и мебели в наш склад

Все още не сте готови да се преместите в новия си дом? Предстои ремонт или покупка на жилище? Чудите се къде да съхраните багажа си? Ще транспортираме вещите до нашия сигурен склад, където вашите притежания ще бъдат в безопасност, докато не дойде време да направите преместването в новия офис или дом. Ние от Хамали София предлагаме както краткосрочни, така и дългосрочни решения за съхранение според вашите нужди и тъй като знаем, че хората често надценяват колко място им е необходимо за съхранение, ще плащате само за пространството, което използвате. виж Цени

Пространство: Разполагате с огромна площ, без да се притеснявате от недостиг на място. Цените са приемливи и се таксуват на обем стока. За дългосрочен наем предлагаме добри решения, които несъмнено ще задоволят вашите интереси.

Транспорт: Ако ще го направите сами, зависи от вас да опаковате, транспортирате и разтоварите мебелите до нашия склад. Можем да помогнем с препоръки или да ви доставим кашони при нужда.

Преместване от наши служители: Предлагаме оглед и оценка за преместване, опаковане и съхранение на вашия инвентар с предварителна заявка. Всичко до най-малкия детайл се поема изцяло от фирмата, като включва: доставяне на опаковките, опаковане, товаро разтоварни услуги и транспорт. След сключване на договор за съхранение, можете да заплатите в брой или по банкова сметка.

Нашите услуги: Каквото и решение да вземете, нашата широка гама от услуги са проектирани да направят всяка стъпка от вашето преместване без стрес. Ако искате да научите повече, свържете се с нас днес за безплатна оферта.

Уговорете среща

Обадете ни се, за да поискате оглед на място и оферта. Наш представител ще направи заявка в удобно за вас време.

Scroll to Top