Хамали София ЕООД – Преместване и Хамалски услуги

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Доставка до дома и офиса

Продажба на кашони и опаковки за преместване. Съвети за опаковане

Продажба на кашони и опаковки за преместване София

Тук сме, за да се фокусираме върху съвети и трикове за опаковане на вашите крехки и скъпоценни вещи. Ето всичко, което трябва да знаете, за да сте сигурни, че най-специалните за вас неща ще пристигнат в новия ви дом здрави. Също така ще предоставим списък с кашони и други опаковки, които да изберете и закупите на достъпни цени от Фирма Хамали София. Всички опаковъчни материали могат да бъдат закупени на адрес град София ж.к. Люлин 7, блок 718, вх. В.

 

Цени на кашони и опаковки

Кашон 43/31/31      3 пласта

1,30 лв./бр.

Кашон 50/37/23      3 пласта

1,60 лв./бр.

Кашон 60/40/40      3 пласта

2,20 лв./бр.

Кашон 60/40/40      5 пласта

3,20 лв./бр.

Кашон 70/40/50      3 пласта

3,40 лв./бр.

  

Стреч фолио 2 кг.

15,00 лв./бр.

Бъбъл фолио 1 м./10 м.

15,00 лв./бр.

Тиксо 48 мм./60 м. солвент

2,50 лв./бр.

  

Чувал найлон 60 / 90 см. 150 µ

Чувал сезал 60 / 100 см.

0,70 лв./бр.

0,70 лв./бр.

Посочените цени са без ДДС.

Доставки с куриер в София и страната.

Предлагаме добри отстъпки при по-големи количества.

 

 

Съвети за опаковане

Отделете и идентифицирайте специалните чупливи вещи

Преместването на крехки и скъпоценни вещи изисква повече време и внимание, така че започнете с идентифицирането им. След като знаете какво трябва да бъде специално опаковано, отделете предметите и ги съхранявайте всички заедно на сигурно място. Важно е да отделите специално време за подготовката, опаковането и етикетирането им.

Преди да вземете решение за опаковъчни материали, е важно да прецените какво количество опаковки е нужно. Препоръчваме ви също да направите снимки на предметите преди преместването, за ваша сигурност. Те могат да се използват за информиране на застрахователни оферти или като доказателство в случай, че се случи най-лошото и трябва да подадете иск.

Вземете правилните опаковъчни материали

Крехките стоки изискват специални опаковъчни материали. Важно е да инвестирате в качествено опаковане на балончета, опаковъчна хартия и подплънки. Избягвайте използването на вестници, тъй като може да остави печат и стари дрехи или одеяла, тъй като те могат да се подхлъзнат или да се разкъсат.

За стъклени съдове, осветление и керамика не забравяйте да увиете всеки отделен предмет в хартия и след това с обвивка с мехурчета. Използвайте най-малкия възможен кашон за вашите предмети, а за много деликатни или специални парчета сложете само по едно в кашон. Попълнете всички полета в кутията с подплънки (стиропор, дунапрен).

Художественото произведение трябва да бъде увито в много слоеве опаковъчна хартия, а ъглите трябва да бъдат допълнително покрити с фолио от мехурчета. След това трябва правилно да обезопасите вашия артикул с помощта на опаковъчни одеяла и специални опаковъчни връзки.

И накрая, без значение какво опаковате, удвоете тиксото! Не позволявайте цялата ви упорита работа да се разхищава – уверете се, че кутията е добре закрепена.

Маркирайте кашоните

Уверете се, че всичко е ясно етикетирано. Независимо дали сами премествате кашоните или имате помощ от подбран екип, трябва да знаете кои кашони съдържат най-ценните ви неща. Етикетите също ще ви уверят, от коя страна да се поставя кашона.

Вземете застраховка за доставка и съдържание

За допълнителна сигурност се уверете, че имате добра застраховка, за да защитите нещата си. Важно е да проверите дали това ще ви покрие по време на процеса на преместване. Въпреки че с вашите неща не трябва да се случва нищо, ако са опаковани и транспортирани правилно, добре е да знаете, че сте покрити финансово, ако се случи най-лошото.

Безопасно разопаковане

Това е също толкова важно, колкото и процеса на опаковане. Уверете се, че вие или вашата компания за преместване внимателно разтоварват първо крехките кашони. След като влезете в новия си дом, поставете всички крехки вещи в сигурен ъгъл на предвидената им стая и разопаковайте накрая, докато не поставите всички мебели на място. Когато става въпрос за разопаковане на тези елементи, внимателно поставете кашона на равномерно място и спазвайте правилно обозначенията на стрелките с правилния път нагоре.

Какви опаковки и кашони да използваме

Малки кашони 

Подходящ за видео / DVD / CD, битови предмети, книги, инструменти и други по-малки тежки предмети. Когато използвате крехки предмети, порцелан, чаши увийте във фолио с мехурчета и опаковъчна хартия. Следва тиксо, необходим за закрепване на кутията. Най-добрите кашони за съхранение на документи, офис консумативи, направени от здрава картонена кутия, те са идеални за съхранение дори на тежките предмети, без да се притеснявате, че може да се разкъсат. 

Средни кашони 

Подходящ за предмети със средно тегло като кухненски прибори, дрехи, играчки и др. Също така са подходящи за книги, документация, папки, но не претоварвайте. Използвайте по широко лентово тиксо тип солвент за закрепване на кутията. 

Големи кашони 

Перфектни кашони за спално бельо, чаршафи, кърпи и дрехи – многофункционална. Идеален за други по-големи предмети. 

Тиксо 

Използвайте тиксо тип солвент, така ще си гарантирате сигурността на вещите. 

Стреч и Бъбъл фолио 

Обвивка с мехурчета е специално фолио с балончета, предназначено най-вече за опаковане на големи продукти (електрически уреди, мека мебел и др.). Предимството му е, че защитава максимално вашата вещ в сравнение с обикновенното фолио. Ако желаете дадена вещ да бъде предпазена от прах, влага или замърсяване подходящо за целта е стреч фолио. Прозрачността на фолиото позволява визуална проверка на стоките.

Уговорете среща

Обадете ни се, за да поискате оглед на място и оферта. Наш представител ще направи заявка в удобно за вас време.

Scroll to Top