Хамали София ЕООД – Преместване и Хамалски услуги

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Опаковане и транспортни услуги

Преместване на офиси и апартаменти с фирма

Опаковане и транспортни услуги

Нашият специализиран отдел за преместване на офиси и апартаменти Ви осигурява екип от квалифицирани и надеждни професионалисти. Възползвайте се от нашия опитен персонал, който да помогне с вашето преместване по най-добрия начин. Ние не просто местим мебели, ние предлагаме и цялостна стратегия за планиране, за да сведем до минимум влиянието, което вашето преместване оказва върху нашата дейност.

Хамали София извършват голяма част от услугите за преместване на домове, офис техника и оборудване. Нашата цел: да ви предложим услуга, съобразена с вашите нужди, със специализирано лице за контакт, което да ви даде най-добрия възможен съвет.

Вътрешно преместване и манипулиране

Ние се стремим да извършим вашия ход, без да прекъсваме дейността на вашата компания. Ако е необходимо, можем да работим извън нормалното работно време, за да свършим работата.

За преместването на вашия офис се възползвайте от опита на нашия персонал. Нашите служители по преместването получават текущо обучение, те са много квалифицирани и работят с изработено по мярка оборудване. Благодарение на дългогодишния си опит, нашият персонал ще отговори на най-взискателните Ви нужди по отношение на качество, сигурност и конфиденциалност.

Разглобяване и сглобяване на всички видове мебели

Опаковане и разопаковане на работните документи и личните вещи на вашите служители;

Опаковане в кашони на компютърен хардуер и мултимедия в оптимални условия;

Стречоване и опаковане на мебелите;

Преместване и Транспортиране на вещи;

Изваждане на вещите и подреждане;

Нашата услуга за вътрешна обработка е предназначена за компании, които редовно се нуждаят от преместване на артикули. Нашите екипи са на помощ, за да ви помогнат бързо, независимо дали трябва да местите мебели или тежки предмети (като сейфове, шкафове за пожарогасители или инвертори). За редовна работа като тази, ще имате на разположение един и същ екип с задълбочени познания за вашите помещения, спестявайки време и позволявайки да развият отношения на доверие с вашия персонал.

Управление на проекти до ключ

Преди да започнем вашето преместване, един от нашите съветници ще организира техническо посещение на вашите помещения. Това е така, защото планирането е ключът към успешния ход на офиса или дома. По време на това посещение, нашият експерт ще отдели необходимото време, за да разбере ясно вашия проект и вашите най-важни изисквания (времеви период, бюджет и дати), за да създаде решение за вас по мярка.

За да осигурим възможно най-доброто обслужване за вас, ние можем: 

Да осигурим услуги според точния ви бюджет; виж Цени

Планираме вашия свободен график за проекта и спазваме вашите срокове; 

Предвиждаме потенциални рискове; 

Координираме преместването от началото до самия му край; 

Надзор на извършената работа; 

Електрическо обслужване

Ние можем да изключим всички видове електронни устройства (домашно кино, прожектори, лампи, таванни лампи и т.н.) и да ги свържем отново на вашия нов адрес, като същевременно спазваме изцяло съответните разпоредби. Също така при подмяна на ел. инсталация и табла, може да се доверите на нашите специалисти.

Намиране на офис пространство

С помощта на партньори можем да ви помогнем да намерите нови офиси за вашата компания. Заедно ние определяме вашите изисквания и след това ще търсим помещения, отговарящи на тези критерии:

  • Видове помещения
  • Географско местоположение
  • Бюджет

Уговорете среща

Обадете ни се, за да поискате оглед на място и оферта. Наш представител ще направи заявка в удобно за вас време.

Scroll to Top