Хамали София ЕООД – Преместване и Хамалски услуги

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Де/монтаж, опаковане и специализиран транспорт

Преместване на пиана и рояли

Де/монтаж, опаковане и специализиран транспорт

Пренасяне на пиано и роял в София и страната

Сигурно, професионално и рентабилно

Служителите на компанията знаят какво е важно при превозване и пренасяне на пиано: добре обучен персонал, внимателно боравене, подходящо оборудвани превозни средства и необходимите мерки за защита по време на движение.

За мнозина пианото или дори концертен роял е много повече от музикален инструмент. Тези инструменти са останали от поколения и носят ценна стойност. Често се свързват и със спомени.

Екипът ни разбира стойността на тези музикални инструменти и независимо дали искате да го преместите в новия си дом или от една стая в друга, ще подходим професионално и дадем най-добрата оферта. виж Цени

Преместване на пиано или роял включва опаковане и транспортиране в София или страната. Независимо дали ще преместваме багаж, мебели, картини, скулптури или антики, вашите вещи заслужават специални грижи, които по време на транспортиране или преместване ще бъдат максимално защитени с подходяща опаковка.

Тези музикални инструменти се различават по обем и тегло, както и начин на пренасяне. Наш специалист ще изготви подходяща оферта за вас според вида на музикалния инструмент и сложността на изпълнение. Преместване на роял или пиано изисква технически опит и познания. Екипа ни гарантира сигурноста на вашето пиано при преместване и транспортиране до всяка желана от вас дестинация.

Ние от Хамали София не само можем да преместим и транспортираме професионално вашето пиано, също така предоставяме всички видове услуги, като де/монтаж, акордиране, опаковане, съхранение в наш склад. Научете за нашите индивидуални решения!

Изхождайки от дългогодишния опит, нашият специализиран персонал работи в съответствие с най-взискателните стандарти за сигурност, приложими понастоящем.

Моля, свържете се с нас, за да можем да обсъдим вашите изисквания. След това ще изготвим индивидуално решение и ще ви предложим оферта.

Уговорете среща

Обадете ни се, за да поискате оглед на място и оферта. Наш представител ще направи заявка в удобно за вас време.

Scroll to Top