Хамали София ЕООД – Преместване и Хамалски услуги

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Професионално пренасяне и транспорт с падащ борд

Преместване на техника, машини, медицинска апаратура

Преместване на техника, машини, апаратура в София

Преместване и доставка на този вид стока са сред най-трудните и деликатни в нашия бранш. Иска се познания и техника при преместване, за това можете да сте спокойни защото екипа ни е строго подбран.  

Пренасяне на медицинска апаратура, стоматологичен стол, офис техника, копирна машина

За нашите служители, този вид преместване е част от нашата товаро разтоварна дейност и хамалски услуги. Всичко се извършва плавно и задълбочено, като първоначално вземаме под внимание самия оглед. Такива сложни ходове изискват експертно докосване, за да можем да продължим с реалната си работа.

В зависимост от вида на стоката и характерното му преместване на базата на тези индикации ще определим вашата цена. Какво е важно да знаем?

  • Габарити и тегло
  • Разстояние и етажи

Вашата стока е в сигурни ръце. Щом се отнася до такова преместване, ние можем да се похвалим с десетки години опит. Ние обслужваме водещи фирми за доставка на медицинска апаратура, техника, както и болници, медицински центрове.

Вашето преместване в 7 стъпки

Предварително проучване

Проучването на място е ключът към успеха. Нашият екип проверява вашия обем, изисквания и условия. Това ни помага да избягваме неприятни изненади и прави прозрачен процеса на придвижване.

Оферта

Сега, когато знаем какво точно ще извършваме, ще получите оферта без задължения.

План и подготовка

След като приемете нашата оферта, вие ще получите личен координатор през целия процес на преместване. Той ще ви предостави подробен план, съдържащ дати и действия. Ще знаете какво се случва по всяко време.

Опаковка

Нашите опаковъчни материали са висококачествени и ще защитят вашата вещ по време на пренасяне и транспортиране.

Транспорт

Фирмата предоставя винаги качествен товарен транспорт с падащ борд за вашите нужди. Специално оборудван за превозване на такъв вид стока.

Доставка

Времето за преместване е към своя край. Информираме ви за часовете на пристигане. Ние ще доставим всичко до вашата врата, ще разтоварим всичко в посочените от вас помещения и разопаковаме, за да може новият ви живот да започне СЕГА!

Удовлетвореност на клиента

Вашето мнение ни помага да подобрим нашите услуги.

Заедно ще намерим правилното решение, като вземем предвид разходите, времето и ефективността. Всичко, което трябва да направите е да кажете от какво се нуждаете и Хамали София ЕООД ще се погрижи за останалото.

Уговорете среща

Обадете ни се, за да поискате оглед на място и оферта. Наш представител ще направи заявка в удобно за вас време.

Scroll to Top