Хамали София ЕООД – Преместване и Хамалски услуги

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Товарен превоз с падащ борд

Цени за товарни транспортни услуги в София и страната

Товарни транспортни услуги София и страната

Товарни превози с падащ борд на стоки и багаж

Нашият екип предоставя транспортни услуги на различни стоки за бита до всяка точка в София и страната. Пълен набор от доставка на мебели със закрити бусове, преместване на офис инвентар на фирми и личен багаж на частни лица.

Истинска мярка за нашия успех е високата ни степен на удовлетвореност на клиентите. Можем да ви предложим конкурентни цени, съчетани с изключително обслужване. Извършваме експресна доставка на вашите стоки в кратки срокове. Товарни транспортни услуги за град София или страната се предоставят с предварително обявена цена за курс на желаната от вас дестинация. Стоката се укрепва професионално и доставя на адрес безопасно в същия му вид.

Услугите се обслужват от професионални шофьори, които демонстрират изключителна компетентност. Нашите услуги са съобразени с вашите цели и стратегия.

За да изчислите незабавно колко струва транспортна услуга до избрана от вас точка виж Цени. Ако имате затруднения поискайте от нас незабавна оферта в рамките на минути.

Цени на товарни транспортни услуги в София и страната

Цени за товарен транспорт с падащ борд в София до 2 тона с обем 16 кубика 30 лева на час. Минимално време на ползване 2 часа.

Цени за товарен транспорт с падащ борд в страната до 2 тона с обем 16 кубика 0,70 лв./км. Таксуват се двете посоки.

Цени за товарен транспорт с падащ борд в София до 2 тона с обем 20 кубика 35 лева на час. Минимално време на ползване 2 часа.

Цени за товарен транспорт с падащ борд в страната до 2 тона с обем 20 кубика 0,75 лв./км. Таксуват се двете посоки. При нужда разполагаме с палетна количка.

Независимо къде се премествате Фирма Хамали София ще предложи:

  • Професионално обслужване при подготовка за предстоящото преместване.
  • Безопасно превозване на вашето имущество.
  • Ангажираност и грижи за домакинските стоки, лични вещи и мебели през целия етап на преместване. Опазването на вашите лични вещи по безопасен начин е една от основните ни услуги и ангажиментът ни за това спечели най-високото удовлетворение на клиентите.
  • Надеждност и сигурност при доставяне на стоките ви на точното място и време.
  • Доверието като най-важната основа. Взаимното доверие е централният елемент в отношенията ни с нашите клиенти. Ето защо ние само представляваме вашите интереси и отдаваме голямо значение на избягването на конфликт на интереси. Изпълнението на клиентските заявки на най-високо ниво има дълга традиция при нас.

Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние сме повече от щастливи да ви предложим нашите надеждни хамалски и транспортни услуги, както и достъпните ни цени.

Уговорете среща

Обадете ни се, за да поискате оглед на място и оферта. Наш представител ще направи заявка в удобно за вас време.

Scroll to Top