Хамали София ЕООД

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Преместване и хамалски услуги

Продажба на кашони и опаковки за преместване. Съвети за опаковане

Тук сме, за да се фокусираме върху съвети и трикове за опаковане на вашите крехки и скъпоценни вещи. Ето всичко, което трябва да знаете, за да сте сигурни, че най-специалните за вас неща ще пристигнат в новия ви дом здрави. Също така ще предоставим списък с кашони и други опаковки които да изберете и закупите на достъпни цени.

 

Цени на кашони и опаковки

Кашон 42/31/31      3 пласта

1,30 лв./бр.

Кашон 50/33/33      3 пласта

1,60 лв./бр.

Кашон 60/40/40      3 пласта

1,90 лв./бр.

Кашон 60/40/40      5 пласта

2,70 лв./бр.

Кашон 70/40/40      3 пласта

2,40 лв./бр.

  

Стреч фолио 2 кг.

15,00 лв./бр.

Бъбъл фолио 1 м./20 м.

24,00 лв./бр.

Тиксо 48 мм./66 м.

2,00 лв./бр.

  

Чувал найлон 60 /90 см. 100 µ

0,60 лв./бр.

Цени без ДДС

 

Отделете и идентифицирайте специалните чупливи вещи

Преместването на крехки и скъпоценни вещи изисква повече време и внимание, така че започнете с идентифицирането им. След като знаете какво трябва да бъде специално опаковано, отделете предметите и ги съхранявайте всички заедно на сигурно място. Важно е да отделите специално време за подготовката, опаковането и етикетирането им.

Преди да вземете решение за опаковъчни материали, е важно да прецените какво количество опаковки е нужно. Препоръчваме ви също да направите снимки на предметите преди преместването, за ваша сигурност. Те могат да се използват за информиране на застрахователни оферти или като доказателство в случай, че се случи най-лошото и трябва да подадете иск.

Вземете правилните опаковъчни материали

Крехките стоки изискват специални опаковъчни материали. Важно е да инвестирате в качествено опаковане на балончета, опаковъчна хартия и подплънки. Избягвайте използването на вестници, тъй като може да остави печат и стари дрехи или одеяла, тъй като те могат да се подхлъзнат или да се разкъсат.

За стъклени съдове, осветление и керамика не забравяйте да увиете всеки отделен предмет в хартия и след това с обвивка с мехурчета. Използвайте най-малкия възможен кашон за вашите предмети, а за много деликатни или специални парчета сложете само по едно в кашон. Попълнете всички полета в кутията с подплънки (стиропор, дунапрен).

Художественото произведение трябва да бъде увито в много слоеве опаковъчна хартия, а ъглите трябва да бъдат допълнително покрити с фолио от мехурчета. След това трябва правилно да обезопасите вашия артикул с помощта на опаковъчни одеяла и специални опаковъчни връзки.

И накрая, без значение какво опаковате, удвоете тиксото! Не позволявайте цялата ви упорита работа да се разхищава – уверете се, че кутията е добре закрепена.

Маркирайте кашоните

Уверете се, че всичко е ясно етикетирано. Независимо дали сами премествате кашоните или имате помощ от подбран екип, трябва да знаете кои кашони съдържат най-ценните ви неща. Етикетите също ще ви уверят, от коя страна да се поставя кашона.

Вземете застраховка за доставка и съдържание

За допълнителна сигурност се уверете, че имате добра застраховка, за да защитите нещата си. Важно е да проверите дали това ще ви покрие по време на процеса на преместване. Въпреки че с вашите неща не трябва да се случва нищо, ако са опаковани и транспортирани правилно, добре е да знаете, че сте покрити финансово, ако се случи най-лошото.

Безопасно разопаковане

Това е също толкова важно, колкото и процеса на опаковане. Уверете се, че вие ​​или вашата компания за преместване внимателно разтоварват първо крехките кашони. След като влезете в новия си дом, поставете всички крехки вещи в сигурен ъгъл на предвидената им стая и разопаковайте накрая, докато не поставите всички мебели на място. Когато става въпрос за разопаковане на тези елементи, внимателно поставете кашона на равномерно място и спазвайте правилно обозначенията на стрелките с правилния път нагоре.

Уговорете среща

Обадете ни се и поискайте среща за уточняване на подробностите. Наш представител ще се свърже с вас в удобно за вас време.

Scroll to Top