Хамали София ЕООД

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Преместване и хамалски услуги

Преместване на мебели и багаж с фирма Хамали София

Ние предлагаме изключителни услуги за преместване на дома, независимо дали се местите в рамките на град София или в страната. Предлагаме най-добрите решения за всички ваши нужди от момента, в който решите да направите преместването, за да ви помогнем да се установите в новия дом..

Какво е включено?

Предварителна консултация  Оглед и оферта  Професионална услуга за опаковане  Демонтаж и пренасяне  Транспорт  Виж Цени

Координиране на вашето преместване

Знаем, че преместването в нова къща може да бъде обезсърчително преживяване. Ето защо ние ви изпращаме нашите специалисти, за да координираме всеки аспект от вашето преместване. Това включва задълбочено внимание върху опаковане на вещите, преместване и превозване в новия ви дом, като всичко ще бъде изпипано до най-малките подробности.

Целият пакет включва пълна услуга за опаковане и разопаковане, така че няма нужда да се притеснявате да го правите сами.

Приятен екип

Ние се ангажираме да ви предоставим лично преживяване, като ви съдействаме от начало до край. Ето защо ви свързваме с нашите специализирани специалисти по преместване, които ще отстранят вашите притеснения и стрес.

Те ще покрият всеки аспект на вашето преместване, като работят усилено, за да гарантират, че всичко върви по план. Нашите специалисти по преместване са ориентирани към детайлите, като се фокусират върху всички неща (големи и малки), които имат значение, когато се премествате в нова къща.

За нас това е създаването на приятелски екип, което е част от създаването на безгрижно преместване. Ние се грижим за вас и вашите вещи и искаме да се почувствате като у дома си с нас, докато ние ви отвеждаме безопасно в новия ви дом.

Уговорете среща

Обадете ни се и поискайте среща за уточняване на подробностите. Наш представител ще се свърже с вас в удобно за вас време.

Scroll to Top