Хамали София ЕООД

Работно време: Понеделник - Неделя 0-24 часа
Преместване и хамалски услуги

Почистване на отпадъци от тавани, мазета, дворове, гаражи

Извозване на строителни и битови боклуци в София.

Екологично изхвърляне на стари мебели и строителни отпадъци в София и област.

Често се установява, че човек иска да изхвърли стари предмети или мебели които вече са негодни за употреба. Но, къде? Първата ни мисъл която идва е да ги оставим пред кофите за боклук. Но ако те не са хич малко, какво ще кажат съседите, няма ли да ни глоби общината? Професионалното изхвърляне може да спести много време и енергия и определено ще ви даде спокойствие. Именно такова почистване и извозване фирма Хамали София ще ви помогне да се избавите от старите си вещи или строителни отпадъци.

Независимо дали се премествате с нас или не, ние предлагаме тази услуга като част от пакет или като индивидуална услуга. Освен предмети, които вече не са ви необходими или полезни, ние се справяме и с професионалното изхвърляне на строителни отпадъци, клошарски или всякакъв битов боклук, който старателно пакетираме в чували. Виж Цени за извозване на стари мебели и строителни отпадъци.

Нашите услуги с един поглед:

  • Събиране на дребни вещи и раздробяване на обемисти отпадъци.
  • Чистене на мазета, тавански помещения, апартаменти, гаражи, складове и дворове.
  • Изхвърляне на обемисти отпадъци от всякакъв вид.
  • Професионално събиране и извозване на строителни отпадъци.
  • Екологично изхвърляне с транспорт до депо.
  • Почистване и прилежно замитане.

Бързо, лесно и удобно за вас време. Справедливи условия.

Почистване с гаранция за качество на дворове, жилища, гаражи, мазета и тавани.

Почистването на жилища от стари мебели и на мазета, тавани, дворове от разнородни отпадъци обикновено включва хамали и товарен превоз. Както при преместването така и тук вие спестявате реално време за подготовка и енергия.

Спестете си труда и ни оставете да се справим с тази задача бързо, професионално и екологично. Поради дългогодишния опит можем да ви предложим оглед и оферта на място без допълнителни такси, гаранция и сключване на предварителен договор.

Частно или фирмено почистване на обекти от отпадъци.

Професионален, бърз и надежден екип за почистване независимо от вида на обекта и количеството отпадъци в него. Ние сме специализирани в извършване на перфектното почистване и изхвърляне на строителни и битови отпадъци до най-малките детайли и подробности. Подготовка и план, събиране в чували, разглобяване, изнасяне, товарене и извозване до депо и всичко това в кратки срокове и експресно обслужване. Поискайте безплатна и необвързваща оферта от нас днес.

Моля, свържете се с нас, за да можем да обсъдим вашите изисквания. След това ще изготвим индивидуално решение и ще ви предложим цена.

Уговорете среща

Обадете ни се и поискайте среща за уточняване на подробностите. Наш представител ще се свърже с вас в удобно за вас време.

Scroll to Top